Arbejdstegninger, produkt- og konceptudvikling

ILATEK ApS på Midtfyn i Odense tilbyder med vores brede erfaring inden for maskinkonstruktion inden for arbejdstegninger samt produkt- og konceptudvikling, at være jeres stærke samarbejds- og sparringspartner lige fra fødslen af en idé til færdigt produktionsgrundlag.

 

Produktudviklingens arbejdsproces

Vi er jeres garanti for en god arbejdsproces, i hele produktudviklingen og konceptudviklingen, så I under både emnemodning og klargøring til produktion har en partner med høj faglighed og stor viden.´

 

Konceptudvikling og arbejdstegninger

Fokus på produktfunktionalitet og prototypeudvikling

Man behøver ikke have en færdig idé til et produkt for at komme til os. Hvis I blot har en funktion, som skal løses, men intet bud på, hvordan det skal gøres, så træder vi gerne ind allerede i den spæde idéfase med kreative input og forslag til konceptudvikling.

 

Sammen udvikler vi produktet med vægt på funktionalitet, og vi laver gerne flere prototyper for at finde frem til præcis den løsning og det produkt, I har brug for via. konceptudvikling og arbejdstegninger.

 

Rapid Prototyping med 3D arbejdstegninger

Vi kan ligeledes formidle fremstilling af arbejdstegninger på Rapid Prototyping-modeller (SLS, SLA, mv.), således at produkterne ved hjælp af arbejdstegningerne, kan præsenteres så naturtro som muligt.

 

Ved spørgsmål omkring konceptudvikling, produktudvikling og arbejdstegninger, ring til Ilatek i Odense på tlf. 40 55 01 16 eller brug kontaktformularen under kontakt.

Til forside

Ilatek ApS Sanderumvej 52, 5250 Odense SV Telefon: 40 55 01 16 CVR: 28855982

E-mail: jk@ilatek.dk