3D Visualisering med 3D modeller

Det er vigtigt, at kunden har et klart billede af, præcis hvilket produkt han får ud af den maskintegning, vi fremstiller til brug for produktionen, her kommer vores 3D visualisering ind i billedet.

 

Derfor tilbyder Ilatek på Midtfyn i Odense 3D visualisering, som er et stærkt kommunikationsmiddel til folk, der ikke føler sig fortrolige med 2D-projektionstegninger.

 

3D Visualisering sparer dig for en masse tid og penge

3D arbejdstegninger - et fotografi af hvert stadie

Mulighederne i 3D-CAD er enorme, og derfor udfører vi også stort set alt vores konstruktionsarbejde med 3D-CAD. På den måde kan vi gennem hele forløbet præsentere et ”fotografi” af produktet på det aktuelle stadie ved hjælp af 3D arbejdstegninger.

 

3D visualiseringen af produktet under hele processen gør det samtidig muligt at opdage eventuelle problemer hurtigt. 3D visualisering sparer dig for en masse tid og penge og sikrer et produkt med stor præcision, når det går i produktion.

 

3D visualisering sætter geometrien på plads

Når konstruktionen går i værkstedet, er 3D-modellen både grundlaget for 2D-tegninger og for de montagevejledninger og instruktioner, der ønskes.

 

Da I allerede har set og mærket emnets geometri ved hjælp af vores moderne teknologi til 3D visualisering, ved I præcis, hvordan jeres produkt kommer til at se ud.

 

Ved spørgsmål omkring 3D visualisering, ring til Ilatek i Odense på tlf. 40 55 01 16 eller brug kontaktformularen under kontakt.

Til forside

Ilatek ApS Sanderumvej 52, 5250 Odense SV Telefon: 40 55 01 16 CVR: 28855982

E-mail: jk@ilatek.dk