3D Maskintegninger - Få opdateret dine gamle maskintegninger

Mange virksomheder ligger inde med gamle og måske ikke helt opdaterede maskintegninger af deres maskiner og stålkonstruktioner, som ikke længere er brugbare.

 

Digitalisering af maskingtegninger til at producere emnerne

I dag udføres stort set al maskintegning digitalt og via filer, som kan aflæses direkte af maskinerne, der skal producere emnerne. Her kan de gamle maskintegninger på papir ikke anvendes.

 

3D Maskintegning og digitalisering af dine gamle maskintegninger

Ny digital 3D maskintegning

Med udgangspunkt i den gamle maskintegning kan Ilatek på Midtfyn i Odense lave en identisk digital 3D maskintegning, så den også vil kunne bruges i dagens moderne produktionsapparat.

 

Hvis der er brug for en tilpasning eller modernisering af produktet, kan vi også sørge for det i forbindelse med udfærdigelsen af den digitale 3D maskintegning.

 

Pladekomponenter

Hvis det drejer sig om pladekomponenter, så kan vi udføre korrekte udfoldninger, som kan bruges direkte i forbindelse med eksempelvis laserskæring, flammeskæring eller revolverstansning.

 

Hvis I ønsker 3D maskintegninger udført efter jeres egen ”firmastandard”, tilpasser vi i Ilatek på Midtfyn i Odense 3D maskintegningen efter jeres anvisninger, så I får det informationsniveau, der passer hos jer.

 

Ved spørgsmål omkring 3D maskintegninger, ring til Ilatek på tlf. 40 55 01 16 eller brug kontaktformularen under kontakt.

Til forside

Ilatek ApS Sanderumvej 52, 5250 Odense SV Telefon: 40 55 01 16 CVR: 28855982

E-mail: jk@ilatek.dk